Stoere jongens geboortekaartjes
Unieke moderne meisjes geboortekaartjes
Trouwkaarten met tijdlijn

 

Moderne en strakke geboortekaartjes

 

Bij mooiook.nl tref je hippe babykaartjes aan voor meisjes, jongens, adoptie en tweelingen. Op basis van onze designs maak je helemaal zelf online strakke en moderne kaartjes. Bestel tot twee keer gratis echte proefdrukken (en gratis verzending). Gebruik daarvoor kortingscode GPK01.

 

Ontwerp je kaartje zelf online. The best design is yours!

 

Ontwerp je eigen moderne, strakken en unieke kaart voor de belangrijke momenten uit je leven. Helemaal naar je eigen smaak, wensen en/of met je eigen creatieve blik opgemaakt. Pas de ontwerpen van MOOI OOK naar eigen inzicht aan. Of vraag de ontwerpers van MOOI OOK om hulp. Hoe leuk is het om je familie en je beste vrienden uit te nodigen voor de mooiste dag van je leven met een kaartje die helemaal past bij jouw eigen stijl en die je zelf hebt gemaakt?

 

Wat anderen zeggen...


MOOI OOK - De beste (en zeer goed beoordeelde) online shop om je geboortekaartjes, adoptiekaartje en trouwkaarten te bestellen!

Strak, modern of vintage. Klassiek, romantisch, scandinavisch, vrolijk en retro in letterpress stijl. De kaarten en ontwerpen van MOOI OOK zijn bijzonder, eigentijds, lief, fris, altijd exclusief en in je eigen stijl. Nu ook als echt houten kaartjes en kaarten van echt robuust karton. Wij maken de mooiste ontwerpen of je maakt die zelf. In beide gevallen: “the best design is yours”. Typografisch met hippe of ouderwetse patronen voor lieve jongens of stoere meisjes, broertjes en zusjes op dik stevig papier. Op deze website vind je een overzicht van alle stijlen geboortekaartjes, adoptiekaarten voor een hip jongetje of speciaal meisje en trouwkaarten ontworpen door MOOI OOK. De trends van 2019: nog steeds geometrische vormen, onze Hollandse meesters en museum collectie, kraft karton look, hout look (of kies voor echt hout!) en bohemian (boho) stijl. Helemaal hip en happening zijn de geboortelabels en tags die je zelf kan maken en ontwerpen en we ook als diy label aanbieden. Voor trouwaankondigingen zijn de labels en tags ook zeer geschikt.

 

 

 

Je geboortekaarten zelf ontwerpen, aanpassen en opmaken met de gebruiksvriendelijke design editor

 

Je kan elk kaartje origineel en geheel eigen maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een andere kleur achtergrond of een lettertype die beter bij je past. Uiteraard kan je ook je eigen tekst te plaatsen. Je kan zelfs je eigen foto en afbeelding uploaden. Ben je klaar met je eigen ontwerp dan kun je een gratis proefkaart of gratis proefdruk (2 stuks) bestellen. Extra aanpassingen in het ontwerp zijn mogelijk, je kunt alles naar wens zelf aanpassen, zelf ontwerpen, zelf opmaken, elementen, vormen, designs en eigen teksten toevoegen of weghalen. Pas bijvoorbeeld de achtergrond kleur aan naar de pastel of felle kleuren die je hebt gebruikt voor de kinderkamer of plaats hetzelfde patroontje op het geboortekaartje als het behang op de muur. Meest besteld zijn onze originele langwerpige kaarten, helemaal hip nu! Geef ze een wat zachtere uitstraling door met ronde hoeken te laten afwerken. Afgeronde hoeken worden vaak gekozen als afwerking.

 

 

 

Jouw eigen ontwerp, jouw eigen stijl trouwkaartjes laten drukken

 

Tip! Bestel je een kaartje met kraft karton achtergrond? Laat deze dan drukken op oud hollands papier, oftewel klassiek papier voor een echte karton look. Dit klassieke papier met een structuurtje hebben we nu ook beschikbaar in een extra dikke variant! Klassiek 350 grams. Net zo speciaal als kartonnen baby kaartjes, maar dan op dik stevig papier gedrukt. Maak zelf een unieke geboortekaart, adoptiekaart of trouwkaart door het kaartje zelf te ontwerpen in onze handige design editor. Kies voor "eigen ontwerp" en plaats bijvoorbeeld een scandinavisch modern patroon op de achtergrond met een stoer grafisch silhouetje van een hertje op de voorgrond. Met een vlaggetjes lijn in pastelkleuren is het babykaartje en de aankondiging van jullie eerste, tweede, derde kindje of tweeling een uniek en perfect kaartje geworden.

 

 

 

Gratis proefkaarten bestellen

 

Ben je tevreden met je ontwerp? Bestel dan een gratis proefkaart. Met de kortingscode GPK01 kan je een gratis proefkaart bestellen om te zien hoe jouw kaart is geworden en welke kwaliteit MOOI OOK levert. Bestel eventueel ook onze sample enveloppen en/of kleurstalen om te kijken hoe verschillende kleuren op verschillende papiersoorten uitkomen.