NIEUW! UNIEKE EN ORIGINELE GEBOORTELABELS


...EN TROUWKAARTEN ONLINE!ZELF JE KAART ONTWERPEN - The best design is yours!

Geboortekaartjes en trouwkaarten van MOOI OOK

 

Ontwerp je eigen moderne en unieke kaart voor de allerbelangrijkste momenten uit je leven, helemaal naar je eigen smaak en wensen opgemaakt. Hoe leuk is het om je familie en je beste vrienden uit te nodigen voor de mooiste dag van je leven met een kaartje die helemaal past bij jouw eigen stijl?

 

HULP NODIG?

Wil je een andere achtergrondkleur of een ander lettertype? Wil je de tekst anders uitgelijnd hebben? Een eigen foto toevoegen? Je kan alle kaartjes naar eigen inzicht en wens aanpassen. Kom je er niet uit of mis je elementen in de beeldbank? Neem contact met ons op, wij helpen je graag! (wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur)


Wat anderen zeggen over MOOI OOK:


TIP! KRAFT GEBOORTEKAARTJES


DE NIEUWSTE GEBOORTEKAARTJESMOOI OOK - De beste online shop voor geboortekaartjes, adoptiekaarten en trouwkaarten!

Strak, modern of vintage. Klassiek, romantisch, scandinavisch, vrolijk en retro in letterpress stijl. Bijzonder, eigentijds, lief, fris, altijd exclusief en in je eigen stijl. Typografisch met hippe of ouderwetse patronen voor lieve jongens of stoere meisjes, broertjes en zusjes op dik stevig papier. Op deze website vind je een overzicht van alle stijlen geboortekaartjes, adoptiekaarten voor een hip jongetje of speciaal meisje en trouwkaarten ontworpen door MOOI OOK.

 

 

Zelf ontwerpen, aanpassen en opmaken met de unieke editor

Je kunt elk kaartje origineel en geheel eigen maken door te kiezen voor een andere kleur achtergrond, lettertype en je eigen tekst te plaatsen. Je kan zelfs je eigen foto en afbeelding uploaden. Ben je klaar met je eigen ontwerp dan kun je een gratis proefkaart of gratis proefdruk bestellen. Extra aanpassingen in het ontwerp zijn mogelijk, je kunt alles naar wens zelf aanpassen, zelf ontwerpen, zelf opmaken, elementen, vormen, designs en eigen teksten toevoegen of weghalen. Pas bijvoorbeeld de achtergrond kleur aan naar de pastel kleuren van de kinderkamer of plaats hetzelfde patroontje op het geboortekaartje als het behang op de muur. Ook leuk. De originele langwerpige kaarten, helemaal hip nu!

 

 

Jouw ontwerp, jouw stijl

Bestel je een kaartje met kraft karton achtergrond? Laat deze dan drukken op oud hollands papier, oftewel klassiek papier voor een echte karton look, nu ook in extra dikke variant! Net zo speciaal als kartonnen baby kaartjes, maar dan op dik stevig papier gedrukt. Maak zelf een unieke geboortekaart, adoptiekaart of trouwkaart door het kaartje zelf te ontwerpen in onze handige editor. Kies voor "eigen ontwerp" en plaats bijvoorbeeld een scandinavisch modern patroon op de achtergrond met een stoer grafisch silhouetje van een hertje op de voorgrond. Met een vlaggetjes lijn in pastelkleuren is het babykaartje en de aankondiging van jullie eerste, tweede, derde kindje of tweeling een uniek en perfect kaartje geworden.

 

Bestel een gratis proefkaart

Ben je tevreden met je ontwerp? Bestel dan een gratis proefkaart met de code GPK01 om te zien hoe jouw kaart is geworden. Bestel eventueel ook onze sample enveloppen en/of kleurstalen om te kijken hoe verschillende kleuren op verschillende papiersoorten uitkomen.