Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Kaartjes formaat
Kleuren
Materiaal kaartje

Geometrische geboortekaartjes

Vorige 1 2 ... 4
Geometrische geboortekaartjes


Je geboortekaartje met geometrisch patroon zelf maken

Geometrische vormen zijn nog steeds de trend, ook voor je kaartjes

Geometrische vormen. Bekend van wiskunde, ze zijn meetbaar. Driehoeken, vierkanten en veelhoeken. Eigenlijk alles wat met de hulp van een liniaal te ontwerpen is. Dat roept al snel een hard, strak en gecontroleerd beeld op. Hoewel ook cirkels, want getekend met een passer, tot de geometrische vormen behoren. Het is een trend die al een poosje meegaat, zowel in mode als op geboortekaartjes. Ook zichtbaar in grafische en zwart-wit elementen. Maar de geometrie blijft nieuwe vormen aannemen in de mode. Zo is bewezen dat deze anno nu juist een zachte, speelse look creëren.  De geometrische vormen komen nogal eens onverwacht uit de hoek. Ze lenen zich perfect om een ingewikkeld lijnenspel en een nieuwe vlakverdeling te creëren.

 

Zelf je geboortekaartje in een geometrisch en grafisch patroon ontwerpen

Met de gebruikersvriendelijke designtool van MOOI OOK kun je zelf ieder ontwerp aanpassen of zelfs een nieuw ontwerp maken. Je voert in een handomdraai aanpassingen door aan het ontwerp, teksten, kleuren, posities en nog veel meer. Alle elementen die we op onze kaartjes gebruiken, zijn ook beschikbaar in de designtool. Je kunt dus een 100% origineel en uniek geboortekaartje met geometrische patronen ontwerpen.

 

Perfecte kwaliteit geometrische vormen collectie geboortekaartjes

Je geboortekaartje in stijl met geometrisch patroon komt het beste tot zijn recht met mooi papier en perfect drukwerk (alle andere geboortekaartjes natuurlijk ook). MOOI OOK heeft al duizenden oplages gedrukt, we worden door 100% van de recensies op Kiyoh aanbevolen. Je mag kiezen uit zes soorten papier (waarvan vijf zonder toeslag) en kunt twee gratis proefkaartjes bestellen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code