Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Kaartjes formaat
Kleuren

Originele Bohemian geboortekaartjes zelf maken

Creatieve, vintage en retro bohemian kaartjes

Ben jij fan van de Bohemian (Boho) look? Wij ook, daarom hebben we meer dan 15 geboortekaartjes in Bohemian stijl.

Ben je niet zo bekend met Boho? Deze stijl staat voor een onbezorgd, ongedwongen en ietwat dromerig leven. Deze invloeden komen terug in onze geboortekaartjes in de bohemian of boho stijl. Je geboortekaart of geboortelabels met daarop afbeeldingen van een dromenvanger, pijlen of veren met invloeden van Indianen of in Ibiza stijl gaat zeker in de smaak vallen. Inspiratie voor een mooi boho ontwerp vind je op onze pagina’s. Je kan de ontwerpen geheel naar wens zelf aanpassen.

 

Zelf een Boho/Bohemian geboortekaartje ontwerpen

Met de gebruikersvriendelijke designtool van MOOI OOK kun je zelf ieder ontwerp aanpassen of zelfs een nieuw ontwerp maken. Je voert in een handomdraai aanpassingen door aan het ontwerp, teksten, kleuren, posities en nog veel meer. Alle elementen die we op onze kaartjes gebruiken, zijn ook beschikbaar in de designtool. Je kunt dus een 100% origineel en uniek bohemian geboortekaartje ontwerpen.

 

Perfecte kwaliteit Bohemian geboortekaartjes

Je boho geboortekaartje komt het beste tot zijn recht met mooi papier en perfect drukwerk (alle andere geboortekaartjes natuurlijk ook). MOOI OOK heeft al duizenden oplages gedrukt, we worden door 100% van de recensies op Kiyoh aanbevolen. Je mag kiezen uit zes soorten papier (waarvan vijf zonder toeslag) en kunt twee gratis proefkaartjes bestellen.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code