Verberg filters
Formaat kaartje
Kleuren
Thema

Houten wenskaarten van MOOI OOK

Er zijn veel momenten waarop het leuk of fijn is om iemand een kaartje te sturen. Bij een verjaardag, geboorte of huwelijk, maar ook in tijden van ziekte of overlijden is een kaart met lieve wens een mooi gebaar. Ben je op zoek naar een wenskaart? Na jaren geboortekaartjes en trouwkaarten ontwerpen, heeft MOOI OOK nu ook een STORE opgezet. In de STORE vind je meer dan 100 verschillende wenskaarten die je los kunt kopen of als set kaarten. Alle kaarten ontvang je met envelop, zodat je ze meteen kunt versturen!

MOOI OOK ontwerpt en drukt alle wenskaarten zelf. We gebruiken de meest luxe papiersoorten, waaronder echt hout! Onze houten wenskaarten zijn gedrukt op slechts 1mm dik berkentriplex hout. Ondanks de dikte is het sterk materiaal, dat niet zomaar breekt. Omdat het hout zo licht is kan het met 1 postzegel worden verstuurd tot en met een afmeting van 10 x 20 cm (Weeg het wel even na, hout is een natuurproduct en soms kan een kaartje nét iets zwaarder zijn). Hout is een "werkend" natuurlijk materiaal waar oneffenheden in kunnen voorkomen zoals strepen of noesten. De bedrukking met inkt op houten kaartjes is niet dekkend, waardoor je een prachtige vintage look krijgt maar niet de heldere kleuren van je beeldscherm.

Naast houten wenskaarten hebben we ook kaarten op robuust karton, duurzame wenskaarten op groeipapier (met bloemzaadjes van klaproos of weidebloemen) of op ecologisch crème of ecologisch naturel kraft. De duurzame kaarten zijn gemaakt van gerecyclede vezels en zijn ook weer recyclebaar. De groeipapier kaarten kun je zelfs in de grond stoppen om er bloemetjes uit te laten groeien. Hoe je dat doet, lees je op www.mooiook.nl/bloeimij.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code