Verberg filters
Formaat kaartje
Kleuren
Thema

Karton wenskaarten van MOOI OOK

Er zijn veel momenten waarop het leuk of fijn is om iemand een kaartje te sturen. Bij een verjaardag, geboorte of huwelijk, maar ook in tijden van ziekte of overlijden is een kaart met lieve wens een mooi gebaar. Ben je op zoek naar een wenskaart? Na jaren geboortekaartjes en trouwkaarten ontwerpen, heeft MOOI OOK nu ook een STORE opgezet. In de STORE vind je meer dan 100 verschillende wenskaarten die je los kunt kopen of als set kaarten. Alle kaarten ontvang je met envelop, zodat je ze meteen kunt versturen!

MOOI OOK ontwerpt en drukt alle wenskaarten zelf. We gebruiken de meest luxe papiersoorten, waaronder 700 grams wit karton. De structuur van dit karton is mat en grof met een lichte “linnen” structuur. Variaties in de tint, verschillen in het oppervlak, alsmede deeltjes in het karton die verschillen van grootte en hoeveelheid, zijn allemaal typische karakteristieken van ons karton.

Naast kartonnen wenskaarten hebben we ook echt houten kaarten en duurzame wenskaarten gedrukt op groeipapier (met bloemzaadjes van klaproos of weidebloemen), of op ecologisch crème of ecologisch naturel kraft. De duurzame kaarten zijn gemaakt van gerecyclede vezels en zijn ook weer recyclebaar. De groeipapier kaarten kun je zelfs in de grond stoppen om er bloemetjes uit te laten groeien. Hoe je dat doet, lees je op www.mooiook.nl/bloeimij.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code