NIEUW! Geboortekaartjes en trouwkaarten van ècht hout!

 

Via onze andere website KaartjeopHout.nl kan je je kaartje op écht berkenhout (1 mm dik) laten afdrukken. En het allerleukste is, we kunnen ook witte inkt én foto’s op hout drukken! Of je nu een kaartje hebt ontworpen met een hip zwart wit Scandinavisch patroontje of juist een stoere vintage stijl, alles is mogelijk.

 

Collectie

We hebben op de website van Kaartje op Hout al enkele ontwerpen ter inspiratie geplaatst. Heb je een ontwerp naar wens gezien op mooiook.nl, dan kan je deze via KaartjeopHout.nl op hout laten drukken. Dat kan je niet zoals op mooiook.nl zelf doen, maar dat doen wij voor je. Het blijkt dat er te veel elementen zijn waar je rekening mee moet houden als je een ontwerp op hout drukt, vandaar wij het kosteloos voor je ontwerpen (mits we gebruik kunnen maken van elementen die op mooiook.nl te vinden zijn).

 

Wel kan je op mooiook.nl een kaartje uitzoeken, deze eventueel aanpassen naar je eigen wensen en opslaan in je account waarna wij het ontwerpproces weer van je overnemen.

 

Vormgeving check

Heb je een eigen kaartje opgeslagen in je account en wil je deze op hout drukken? Mail ons je e-mailadres waarmee je online een account hebt en wij halen het ontwerp uit je account. De bestelling zal verder verlopen via KaartjeopHout.nl

 

Vervolgtraject:

Wij bekijken of de teksten en kleuren voldoende contrast geven op hout, zodat het goed leesbaar blijft. Zo is pastel prachtig, maar fijne letters in pasteltinten zijn slecht leesbaar. Ook controleren wij de uitlijning en bekijken we of het ontwerp grafisch nog geperfectioneerd kan worden. (sorry, wij zijn een beetje pietleuterig en streven er naar de mooiste kaartjes te drukken J). Wij mailen je een PDF ter goedkeuring, waarna er 3 correctierondes mogelijk zijn. Is het ontwerp van je trouwkaart of geboortekaart akkoord? Dan gaan we het drukken en mailen we je de factuur tezamen met de track en trace code. Betreft het een geboortekaartje? Als het zover is en je kindje is geboren, bel of mail ons de definitieve gegevens. Wij mailen je de definitieve PDF voor controle alvorens het in druk gaat. Bij akkoord kan je de kaartjes binnen 3 werkdagen thuis verwachten. De factuur mailen we tezamen met de track en trace code zodra we de kaarten verzonden hebben.

 

Wil je een eigen ontwerp afdrukken op hout? Dat kan, mail ons je ontwerp in illustrator met alle teksten in contouren en de afbeeldingen in vector met 3 mm bleed en snijtekens. Ben je niet bekend met Illustrator en raak je nu van slag door de jargon termen?? Geen paniek! Mail ons je ontwerp en/of wensen. Meestal berekenen we geen ontwerpkosten door.  Als dit wel het geval is, mailen we je eerst wat de kosten zijn.

 

Formaten

Let op: we hebben nog maar een paar formaten online geplaatst op Kaartje op Hout ter inspiratie, maar alle formaten zijn mogelijk! Standaard hanteren wij 10x15 cm, 10x20 cm en 13x13 cm. Voor trouwkaarten hebben wij ook de grotere formaten A5 (21x15 cm) en een halve A5 in de lengte (21x7,5 cm)

 

Bedrukking en prijzen

Hout bedrukken is veel duurder dan de papieren kaartjes. Het hout zelf is erg duur maar ook de grote machine aanzetten voor een paar kaartjes is kostbaar. Het dubbelzijdig bedrukken van een kaartje is daarom nog kostbaarder. Wil je weten wat het exact kost? Kijk even bij de prijzen op http://kaartjeophout.nl/prijzen/

 

Wil je graag een dubbelzijdig bedrukt kaartje maar vind je de kosten te hoog? We denken graag met je mee. Een 10x20 cm kaart in plaats van 10x15 cm kaartje zou een oplossing kunnen zijn omdat er meer ruimte is voor teksten. Of, als je een kraamtekst kwijt wilt, deze plaatsen op een apart kraamkaartje welke je om het houten kaartje wikkelt met bakertwine touw.

 

Proefkaartje bestellen

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je een proefkaartje bestellen? Via KaartjeopHout.nl kan je sample kaartjes bestellen. Een kleurenstaal ter inspiratie krijg je er gratis bij. Een proefdruk van je eigen ontwerp kan ook, deze kost 15 euro inclusief verzendkosten.

 

Heb je al een houten kaartje ontwerp klaar staan in je account? Bel of mail ons even voor overleg.