Geboortekaartjes en trouwkaarten van MOOI OOK

 

Moderne unieke kaartjes ontwerpen voor de allerbelangrijkste momenten uit je leven én helemaal naar je eigen smaak en inzichten opgemaakt. Hoe leuk is het om je familie en je beste vrienden uit te nodigen voor de mooiste dag van je leven met een kaartje die helemaal past bij jouw eigen stijl.

 

Iris Mager is de ontwerper en oprichter van MOOI OOK. Ze ontwerpt unieke, moderne en trendy kaarten en vult de collectie regelmatig aan met ontwerpen welke zijn geïnspireerd op de laatste trends. Staat het kaartje welke je mooi vind wel online, maar niet in de gewenste afmeting? Bel of mail ons, dan plaatsen we deze online voor je.

 

Je kan alles zelf aanpassen en je kaart zelf ontwerpen via onze unieke ontwerp editor.

 

Als een ontwerp van een geboortekaartje of trouwkaart geheel naar je wens is, dan kan je zelf eenvoudig de kaart wijzigen met je eigen gegevens. Als je een ontwerp net wat anders wil (of je wil zelf geheel je eigen ontwerp maken), dan kan je dat zelf ook doen met de voor ons ontwikkelde ontwerp editor. We hebben daarin een uitgebreide beeldbank beschikbaar waarmee je naar eigen wens afbeeldingen in de kaart kan plaatsen. Tevens heb je keuze uit heel veel verschillende lettertypen en achtergronden. Ook is het mogelijk je eigen afbeelding te uploaden. Mis je een afbeelding? Bel of mail ons, dan plaatsen we deze afbeelding erbij.

 

Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

Het ontwerpen van een kaartje is leuk om te doen! Er zijn zoveel mogelijkheden om een nieuw of aangepast ontwerp te maken. Vind je het lastig of kom je er niet helemaal uit? Neem gewoon even contact met ons op. Daar zijn we voor en we vinden het leuk om je te helpen.

 

 


 

 

Even voorstellen wie we zijn:


Iris Mager (vormgeving)

Tijdens haar studie aan de Kunstacademie met specialiteit grafische vormgeving, ontdekte Iris dat ze zwanger was van Dano. Nadat Iris bekomen was van de schrik, besefte ze dat er belangrijk werk te doen was…. het ontwerpen van het mooiste geboortekaartje ever. Toen dat gelukt was, hoefde Iris niet meer lang na te denken wat ze wilde gaan doen voor “werk”. Het opzetten van een bedrijf dat hippe geboortekaartjes en trouwkaarten maakt. Met heel veel plezier is Iris begonnen met MOOI OOK. Naast MOOI OOK heeft Iris ook Kaartje op Hout opgericht. Hier vind je unieke échte houten geboortekaartjes en trouwkaarten. Deze houten kaarten van echt berken hout zijn inmiddels ook op deze website te vinden (te kiezen als "papiersoort").

 


 


Geert Herder (drukkerij en postkamer)

Geert is partner (in meerdere opzichten) van Iris en MOOI OOK. Toen Geert nog in korte broek rondliep, had hij maar één wens. De eerste rechtsbenige Maradona worden. Dat is gelukt. Daarna werkte Geert een jaar of elf in diverse commerciële functies bij een grote distilleerderij. Bij dit familiebedrijf in Groningen leerde Geert wat ècht belangrijk is in de omgang met andere mensen. Namelijk de mensen zelf. Daarom doet hij er alles aan om de bezoekers en klanten van MOOI OOK duidelijk te maken dat ze meer dan van harte welkom zijn om gezamenlijk, met het gehele MOOI OOK team, te komen tot de allermooiste persoonlijke kaarten die op de beste manier worden afgeleverd.

 


  

    Schroom niet en mail ons!

 

Wij zijn op telefonisch enkel op afspraak bereikbaar. Wil je terugggebeld worden? Mail ons even, dan bellen we je terug.

Of stuur ons een berichtje naar team@mooiook.nl