Geboortekaartjes en trouwkaarten van MOOI OOK

 

Moderne unieke kaartjes ontwerpen voor de allerbelangrijkste momenten uit je leven én helemaal naar je eigen smaak en inzichten opgemaakt. Hoe leuk is het om je familie en je beste vrienden uit te nodigen voor de mooiste dag van je leven met een kaartje die helemaal past bij jouw eigen stijl. Iris Mager is de ontwerper en oprichter van MOOI OOK. Ze ontwerpt unieke, moderne en trendy kaarten en vult de collectie regelmatig aan met ontwerpen welke zijn geïnspireerd op de laatste trends. Staat het kaartje welke je mooi vind wel online, maar niet in de gewenste afmeting? Mail ons, dan plaatsen we deze online voor je.
 


 

 

Even voorstellen wie we zijn:


Iris Mager (vormgeving)

Tijdens haar studie aan de Kunstacademie met specialiteit grafische vormgeving, ontdekte Iris dat ze zwanger was van Dano. Nadat Iris bekomen was van de schrik, besefte ze dat er belangrijk werk te doen was…. het ontwerpen van het mooiste geboortekaartje ever. Toen dat gelukt was, hoefde Iris niet meer lang na te denken wat ze wilde gaan doen voor “werk”. Het opzetten van een bedrijf dat hippe geboortekaartjes en trouwkaarten maakt. Met heel veel plezier is Iris begonnen met MOOI OOK. Vandaag de dag is de collectie uitgebreid naar ruim 500 ontwerpen en zijn we dé aanbieder van unieke papiersoorten zoals hout, groeipapier en ecologisch, duurzame materialen.

 


 


Geert Herder (drukkerij en postkamer)

Geert is partner (in meerdere opzichten) van Iris en MOOI OOK. Toen Geert nog in korte broek rondliep, had hij maar één wens. De eerste rechtsbenige Maradona worden. Dat is gelukt. Daarna werkte Geert een jaar of elf in diverse commerciële functies bij een grote distilleerderij. Bij dit familiebedrijf in Groningen leerde Geert wat ècht belangrijk is in de omgang met andere mensen. Namelijk de mensen zelf. Daarom doet hij er alles aan om de bezoekers en klanten van MOOI OOK duidelijk te maken dat ze meer dan van harte welkom zijn om gezamenlijk te komen tot de allermooiste persoonlijke kaarten die op de beste manier worden afgeleverd. Geert heeft zichzelf het drukken van de kaarten aangeleerd en alles wat er bij komt kijken, van inkten bijvullen tot het onderhoud van de machines. Alle kaartjes worden zorgvuldig met de hand gedrukt en gesneden door Geert en met trots liefde inpakt en verstuurd.

 


  

    Schroom niet en mail ons!

 

Wij zijn op telefonisch enkel op afspraak bereikbaar. Wil je terugggebeld worden? Mail ons even, dan bellen we je terug.

Of stuur ons een berichtje naar team@mooiook.nl