Ambachtelijk drukwerk van hoge kwaliteit voor jouw bedrijf? We verwelkomen je graag bij MOOI OOK! MOOI OOK biedt drukwerk aan voor grafische collega’s, ontwerp & reclame bureaus, commerciële instellingen, consumenten en zakelijke klanten. Op deze pagina lees je alles over ons drukproces, onze papiersoorten, formaten en afwerking.
Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en staffelkortingen die wij aanbieden.

In onze ambachtelijke drukkerij staan service en kwaliteit voorop. Van het ontwerp, het drukken en snijden, tot de luxe afwerking: we doen alles helemaal zelf. Onze houten kaarten worden zelfs stuk voor stuk met de hand gesneden (in vergelijking met collega-aanbieders die machinaal snijden). Zo weten we zeker dat er géén splinters of rafelranden ontstaan. Je krijgt echt alleen het allermooiste resultaat, drukwerk op papiers is zelfs vergelijkbaar met letterpress en zeefdruk. Maar ondanks ons ambachtelijke proces, liggen onze prijzen tot wel 50% lager dan die van letterpress- een zeefdrukkers!


Neem voor meer informatie
vrijblijvend contact met ons op via

(06-478 473 04 Geert) of team@mooiook.nl

 


Streeploze volvlakken drukwerk
Kwalitatief hoog drukwerk
Meer dan 20 papiersoorten

Na veel onderzoeken en uitproberen, is MOOI OOK in 2018 begonnen met het zelf drukken en afwerken van alle kaartjes en posters.
We zochten naar de meest exclusieve en duurzame papiersoorten, waardoor er nu keuze is uit meer dan 40 papiersoorten, van handgeschept papier tot hout.
En ook met het drukken proberen wij zo duurzaam mogelijk te werken. We gebruiken namelijk een hervulbaar inktsysteem, waarmee we op jaarbasis
meer dan 700(!!!) cartridges aan vervuiling besparen. Toch zijn onze inkten zelfs in volvlak streeploos en hebben de perfecte dekking op al onze bijzondere papiersoorten.Keuze uit meer dan 40 soorten papier om alle soorten kaarten, flyers of poster op te laten drukken. Kies voor exclusief papier zoals klassiek papier met een Oud-Hollandse structuur, linnen of kalkpapier. Of kies voor een van onze karton varianten van 460 (kraft), 500 (vibers), 530 (GMund) en 700 grams of voor écht hout. Maar ook duurzame papiersoorten zoals het populaire groeipapier, papier met zaadjes, hebben wij op voorraad in meerdere soorten (handgeschept). Verder hebben we nog ecologisch naturel kraft (geproduceerd van landbouwafval), ecologisch creme papier (van olifantsgras, geproduceerd in Nederland) en ecologisch wit papier (van suikerriet, hennep en linnen mix). Voor een echte unieke beleving kun je ook kiezen voor handgeschept papier, papier met de schepranden nog zichtbaar in diverse varianten zoals ecologisch creme of spierwit katoenvezels papier.

We drukken in verschillende formaten:

Visitekaartjes
Cadeaukaarten
Uitnodigingen
Bedankkaarten
Wenskaarten
Geboortekaarten
Trouwkaarten
Flyers
Posters

Ook voor de afwerking zijn verschillende mogelijkheden, die elk met de hand worden uitgevoerd. Met dit handwerk kunnen we de beste kwaliteit garanderen, zodat elke kaart of poster perfect wordt afgeleverd bij de klant.

Afwerkmogelijkheden zijn:

Rondhoeken
Schuinhoeken
Boorgaten
Rillen (vouwlijn)