Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Kaartjes formaat
Kleuren

Geboortekaartjes label / Geboortelabels

Vorige 1 2 ... 4

Originele geboortekaartjes labels en tags zelf maken

D.I.Y. Geboortelabels en tags als babykaartjes zijn voor jongens en meisjes dé hit van dit moment. Labels met schuine hoeken, ronde hoeken, smalle kaartjes of met tags aan de kaartjes. Bij MOOI OOK kan het (bijna) allemaal.

Geboortekaartjes in de vorm van geboortelabels en tags is al jaren een trend. Je kunt je label en tag in verschillende stijlen ontwerpen. Van bohemian (boho), of met geometrische patronen, in kraft karton look of in hout look, tot een strakke, moderne geboortekaart. Ook kun je een label geboortekaartje combineren met letterpress stijl, met de Museum collectie of in botanische stijl zelf ontwerpen. Tip: Je kunt bij ons zelf de babykaartjes maken met de elementen uit de online beeldbank! We bieden de tags en labels ook in diy vorm aan. 

 

MOOI OOK levert bij elk label geboortekaartje kosteloos het touw (vlaskoord) mee om de labels aan elkaar te binden.

 

Zelf je babykaartje als geboortelabels ontwerpen

Met de gebruikersvriendelijke designtool van MOOI OOK kun je zelf ieder ontwerp aanpassen of zelfs een nieuw ontwerp maken. Je voert in een handomdraai aanpassingen door aan het ontwerp, teksten, kleuren, posities en nog veel meer. Alle elementen die we op onze kaartjes gebruiken, zijn ook beschikbaar in de designtool. Je kunt dus een 100% origineel en uniek geboortelabels met bijvoorbeeld geometrische patronen ontwerpen.

 

Super goede kwaliteit en mooie collectie geboortelabels

Je labels komen het beste tot hun recht met mooi papier en perfect drukwerk (alle andere geboortekaartjes natuurlijk ook). MOOI OOK heeft al duizenden oplages gedrukt, we krijgen gemiddeld een 9,6 van onze klanten. Je mag kiezen uit zes soorten papier (waarvan vijf zonder toeslag) en kunt twee gratis proefkaartjes bestellen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code