Meer dan 40 (!) soorten eco (handgeschept) papier - Bestel je eerste proefkaartje gratis!

MEISJES
GEBOORTEKAARTJES

groeipapier | hout | handgeschept | kalk

GEBOORTEKAARTJES

stoer, lief, uniek

voor MEISJES

Soort kaartje
Materiaal kaartje
 Toon meer
Formaat kaartje
Stijl
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort kaartje
  • Materiaal kaartje
  • Formaat kaartje
  • Stijl
  • Kleuren

MEISJES GEBOORTEKAARTJES

Op deze pagina vind je de uitgebreide collectie geboortekaartjes voor meisjes, ontworpen door MOOI OOK. We houden er niet van om met de stroom mee te zwemmen, daarom ontwerpen onze ontwerpers unieke en bijzondere geboortekaartjes, zoals je ze nergens anders vindt. Helemaal populair nu zijn de houten geboortekaartjes, duurzame geboortekaartjes, geboortekaartjes met witte ‘inkt’ op kraftlook en geboortekaartjes met een kalkpapier label. Alle kaartjes worden gedrukt in onze ambachtelijke drukkerij.

Zelf geboortekaartjes ontwerpen?
In onze online editor kun je van elk geboortekaartje uit de collectie van MOOI OOK, een eigen versie maken. Kies een andere kleur achtergrond, lettertype en plaats je eigen tekst en met zorg en liefde gekozen meisjes babynaam. Je kan zelfs je eigen foto en afbeelding uploaden via ‘Mijn afbeeldingen’. Wil je het gekozen kaartje liever in een ander formaat? Neem dan contact met ons op, wij zetten het kaartje dan voor je om in het formaat dat jij wenst. Wil je helemaal een uniek geboortekaartje voor de kleine? Kies dan een leeg template van jouw gewenste formaat en papiersoort en maak in onze online editor een eigen geboortekaartje ontwerp.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?
Bij MOOI OOK houden we niet van standaard en zijn daarom ook altijd op zoek naar unieke materialen voor kaartjes. Zo hebben we meerdere duurzame papiersoorten waaronder groeipapier, stevig karton in verschillende tinten, echt hout (gemaakt van berkenhouttriplex), kalkpapier, klassiek papier met een structuur (ook erg mooi als kraftlook kaartje) en standaard wit papier.

Kan ik mijn kaartje ook in een ander formaat krijgen?
Heb je een kaartje gezien uit de collectie geboortekaartjes van MOOI OOK, maar wil je deze graag in een ander formaat? Of wil je een dubbele kaart in plaats van een enkele kaart, of andersom? Neem dan contact met ons op. Wij zetten het kaartje voor je om in het formaat dat jij wenst.

Kan ik een proefkaartje bestellen?
Wil je weten hoe de kleuren van jouw geboortekaartjes ontwerp er op het gekozen papier uitzien? Bestel dan een proefkaartje. Het eerste proefkaartje krijg je van ons, gebruik hiervoor de code GPK01. Lukt het niet een keuze te maken uit onze materialen? Bestel dan eerst een papierwaaier. Je krijgt van elk papiersoort (ook het hout) en kleine sample met een aantal kleuren. Zo kun je zien hoe de kleuren erop uitkomen, hoe dik het materiaal is en hoe het voelt.