Meer dan 40 (!) soorten eco (handgeschept) papier - Bestel je eerste proefkaartje gratis!

GEBOORTEKAARTJES
gedrukt op exclusief GROEIPAPIER

GEBOORTEKAARTJES
gedrukt op exclusief GROEIPAPIER

weidemix | bij-vlindermix | vergeet-me-niet | tuinkruiden | bloemenmix

 

Soort kaartje
Materiaal kaartje
Formaat kaartje
Stijl
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer

Unieke geboortekaartjes op groeipapier!

Kondig de geboorte van jullie kindje op een unieke manier aan, door te kiezen voor een geboortekaartje op groeipapier (ook wel bloeipapier genoemd). Groeipapier is een duurzaam papiersoort, waardoor je een milieuvriendelijk geboortekaartje ontwerpt.

MOOI OOK groeipapier
Het groeipapier bestaat uit ongestreken, ongebleekt en 100% gerecycleerd papier waarin bloemzaadjes zijn verwerkt. MOOI OOK heeft drie soorten groeipapier, namelijk van klaproos, weidemix bloemen en goudsbloemen. Door de bloemzaadjes krijgt het bloeipapier een grove structuur waarin kleurverschillen kunnen voorkomen. De bloemzaadjes blijven zichtbaar, ook bij bedrukking.

Hoe plant je een groeipapier geboortekaartje?
Jullie en jullie dierbaren ontvangen de geboortekaartjes. Na er een mooie tijd van genoten te hebben, kan het kaartje geplant worden. De meest geschikte zaaiperiode verschilt per groeipapier soort (dit vindt je terug op www.mooiook.nl/bloeimij). Leg het kaartje op aarde in een potje (binnenshuis) en bedek het tevens met een laagje aarde. Geef het iedere dag een klein beetje water, zodat het papier en de bloemzaadjes vochtig blijven (maar niet té nat!).

Ook mooi:
Zijn deze groeipapier soorten niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens onze duurzame geboortekaartjes, net zo duurzaam maar met nét even een andere uitstraling.