Verberg filters
Soort kaartje
Materiaal kaartje
Formaat kaartje
Stijl
Kleuren

Groeipapier


Unieke geboortekaartjes op groeipapier!

Kondig de geboorte van jullie kindje op een unieke manier aan, door te kiezen voor een geboortekaartje op groeipapier (ook wel bloeipapier genoemd). Groeipapier is een duurzaam papiersoort, waardoor je een milieuvriendelijk geboortekaartje ontwerpt.

MOOI OOK groeipapier
Het groeipapier bestaat uit ongestreken, ongebleekt en 100% gerecycleerd papier waarin bloemzaadjes zijn verwerkt. MOOI OOK heeft drie soorten groeipapier, namelijk van klaproos, weidemix bloemen en goudsbloemen. Door de bloemzaadjes krijgt het bloeipapier een grove structuur waarin kleurverschillen kunnen voorkomen. De bloemzaadjes blijven zichtbaar, ook bij bedrukking.

Hoe plant je een groeipapier geboortekaartje?
Jullie en jullie dierbaren ontvangen de geboortekaartjes. Na er een mooie tijd van genoten te hebben, kan het kaartje geplant worden. De meest geschikte zaaiperiode verschilt per groeipapier soort (dit vindt je terug op www.mooiook.nl/bloeimij). Leg het kaartje op aarde in een potje (binnenshuis) en bedek het tevens met een laagje aarde. Geef het iedere dag een klein beetje water, zodat het papier en de bloemzaadjes vochtig blijven (maar niet té nat!).

Ook mooi:
Zijn deze groeipapier soorten niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens onze duurzame geboortekaartjes, net zo duurzaam maar met nét even een andere uitstraling.
 

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code