Meer dan 40 (!) soorten eco (handgeschept) papier - Bestel je eerste proefkaartje gratis!

KALKPAPIER (vellum)
GEBOORTEKAARTJES

GEBOORTEKAARTJES

stoer, lief, uniek

gedrukt op KALKPAPIER

Soort kaartje
Materiaal kaartje
Formaat kaartje
Stijl
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort kaartje
  • Materiaal kaartje
  • Formaat kaartje
  • Stijl
  • Kleuren

Geboortekaartjes op semi-transparant kalkpapier

Een luxe geboortekaartje ontwerp je met een semi-transparant kalkpapier label ervoor! Kalkpapier is 230 grams doorzichtig papiersoort. De kleur is melkwit en semi transparant. Dit papiersoort is te bestellen in combinatie met al onze andere papiersoorten in de vorm van labels. We raden wel aan om het te combineren met papiersoorten die meer dan 230 grams zijn.

Doordat het kalkpapier een beetje doorschijnt, kun je hele leuke effecten creëren met de elementen die op het kalklabel staan en de elementen die op het tweede label erachter staan. Zet je de naam op het kalkpapier label, dan is het leuk om op het tweede label erachter een leuk patroon of illustratie te plaatsen. Of andersom natuurlijk. Let er wel op dat het kalkpapier alleen enkelzijdig te bedrukken is.

Zelf ontwerpen, aanpassen en opmaken met de unieke editor
Je kunt elk kaartje origineel en geheel eigen maken door te kiezen voor een andere kleur achtergrond, lettertype en je eigen tekst te plaatsen. Je kan zelfs je eigen foto en afbeelding uploaden. Ben je klaar met je eigen ontwerp dan kun je een proefkaart of proefdruk bestellen, de eerste proef krijg je van ons met de kortingscode GPK01. Extra aanpassingen in het ontwerp zijn mogelijk, je kunt alles naar wens zelf aanpassen, zelf ontwerpen, zelf opmaken, elementen, vormen, designs en eigen teksten toevoegen of weghalen.

Ook mooi:
Is een geboortekaartje met kalkpapier niet helemaal jouw ding, maar wil je wel iets anders dan anders? Misschien vind je een van onze andere luxe materialen wel mooi. Bijvoorbeeld duurzame geboortekaartjes, houten geboortekaartjes of (duurzame) groeipapier geboortekaartjes.