Waar je zo graag de geboorte van jullie kindje had willen mededelen met jullie dierbaren, moet je ineens het overlijden van jullie kindje laten weten. Een lastige periode waarin ook veel geregeld moet worden, waaronder het versturen van een liefdevolle kaart. Je wil graag de geboorte van je kindje aankondigen, want het is en blijft een onderdeel van jullie gezin, maar  je moet ook vermelden dat je kindje niet meer leeft. Misschien had je al een geboortekaartje klaarstaan die je graag wilt houden, met passende aanpassingen. Maar je kunt ook een nieuwe kaart kiezen. Wij denken en helpen graag met je mee om de perfecte kaart te ontwerpen en ontzorgen je in dit gedeelte van het traject.

Passende ontwerpen voor de kaart zijn bijvoorbeeld wat ingetogener ontwerpen, met rustige kleuren en subtiele, ronde lettertypes. Mooie illustraties om te gebruiken zijn sterretjes, maantjes, regenbogen en vlinders. Al onze bestaande ontwerpen zijn gemakkelijk om te vormen naar een liefdevolle rouwkaart voor jullie kindje. Je kunt dit zelf doen, maar als je dit lastig vindt of vragen hebt, mag je altijd je wensen doorgeven zodat wij het ontwerp voor je klaar kunnen zetten.

Je kunt bij MOOI OOK ook terrecht voor andere soorten rouwdrukwerk, zoals bidprentjes, bedanktkaarten of ander drukwerk in overleg. Je kunt kiezen uit vele verschillende en veelal duurzame papiersoorten voor het rouwdrukwerk. Met het mooie (duurzame) papier, in combinatie met het juiste en met aandacht ontworpen ontwerp, geeft jullie kindje de aandacht die het verdiend.