Meer dan 40 (!) soorten eco (handgeschept) papier - Bestel je eerste proefkaartje gratis!

Op MOOI OOK bieden we ook unieke geboortekaartjes van écht hout aan. Zo’n berken houten kaartje is nog geen 1 mm dik, maar desondanks supersterk! De houten geboortekaartjes worden full colour en dubbelzijdig bedrukt. De inkten zijn niet geheel dekkend op het hout, waardoor je een prachtig authentiek vintage effect bereikt.

Wij hebben alvast een collectie met unieke ontwerpen gemaakt om uit te kiezen. Uiteraard kun je ook je eigen kaartje ontwerpen online. Net zoals alle andere kaartjes kun je zelf álles naar wens aanpassen. Niet alleen met andere kleuren, ook de illustraties kan je wijzigen, schalen of vervangen door andere afbeeldingen uit onze beeldbank.

Wil je graag zien hoe jouw ontwerp en gekozen kleuren eruit komen te zien op hout?
Dat snappen wij en graag willen wij onze enthousiasme
delen met jou. Daarom bieden wij een drukproef van jouw ontwerp geheel kosteloos en vrijblijvend aan. Bestel je
gratis proefkaartje met kortingscode GPK01.

De kaarten van hout kan je, tot en met een formaat van 10 x 20 cm, gewoon met 1 postzegel verzenden (weeg het wel even na, hout is een natuurproduct en kan soms nét iets zwaarder zijn). De levertijd van deze kaartjes kan iets langer zijn dan de levertijd van onze papieren kaarten, maar het is zeker de moeite waard!

Bekijk hier alle houten geboortekaartjes.

Eigen houten kaart ontwerpen

Alle ontwerpen kun je zelf aanpassen naar wens met de design editor. Begin je liever met een leeg kaartje? Dat kan ook! Je kunt met de illustraties uit de beeldbank een hip en uniek ontwerp maken geheel in jouw stijl. Houd er wel rekening mee dat wit geen kleur is. Gebruik je wit in je ontwerp? Dan blijft dit onbedrukt. Ben je vormgever? Upload je eigen ontwerp (png bestand) met een transparante achtergrond.

Wil je dat wij met je meekijken met jouw ontwerp? Of heb je nog vragen over de echt houten kaartjes? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Met de hand afgewerkt

Na veel onderzoeken en uitproberen, kunnen we zelf kaartjes van de beste kwaliteit drukken, snijden en afwerken.  Voor houten kaartjes is dit helemaal belangrijk. Om de beste kwaliteit te waarborgen, worden houten kaartjes namelijk met de hand afgewerkt. Geert snijd alle houten kaartjes één voor één met de hand schoon. Alleen zo kunnen we voorkomen dat er splintertjes aan de randen ontstaan.

Wordt jij net zo enthousiast van de houten kaartjes als wij? Bekijk dan onze collectie houten geboortekaartjes, houten trouwkaarten en houten wenskaarten, of ontwerp zelf je eigen houten kaartjes!