Houten geboortekaartjes meisjes
Houten geboortekaartjes jongens

Unieke houten kaartjes  |  écht berkenhout

Op MOOI OOK  bieden we ook unieke geboortekaartjes van écht hout aan. Zo’n berken houten kaartje is nog geen 1 mm dik, maar desondanks supersterk!
De houten geboortekaartjes worden full colour en dubbelzijdig bedrukt. De inkten zijn niet geheel dekkend op het hout, waardoor je een prachtig authentiek vintage effect bereikt.

Wij hebben alvast een collectie met unieke ontwerpen gemaakt om uit te kiezen. Uiteraard kun je ook je eigen kaartje ontwerpen online.
Net zoals alle andere kaartjes kun je zelf álles naar wens aanpassen. Niet alleen met andere kleuren, ook de illustraties kan je wijzigen, schalen of vervangen door andere afbeeldingen uit onze beeldbank.

De kaarten van hout kan je, tot en met een formaat van 10 x 20 cm, gewoon met 1 postzegel verzenden (weeg het wel even na, hout is een natuurproduct en kan soms nét iets zwaarder zijn).

Lukt het niet of heb je vragen? Bel of mail ons, we helpen je graag!

Benieuwd hoe jouw ontwerp er op hout uitziet? Bestel je eerste proefkaartje gratis met de kortingscode GPK01.
De levertijd van deze kaartjes kan iets langer zijn dan de levertijd van onze papieren kaarten, maar het is zeker de moeite waard.

 

 The best design is yours!  |  ontwerp je eigen kaartje

Alle ontwerpen kun je zelf aanpassen naar wens met de design editor. Begin je liever met een leeg kaartje? Dat kan ook! Je kunt met de illustraties uit de beeldbank een hip en uniek ontwerp maken geheel  in jouw stijl. Hou er wel rekening mee dat wit geen kleur is. Gebruik je wit in je ontwerp? Dan blijft dit onbedrukt. Ben je vormgever? Upload je eigen ontwerp (png bestand) met een transparante achtergrond.


 


 


Gratis proefkaartje bestellen

Wil je graag zien hoe jouw ontwerp en gekozen kleuren eruit komen te zien op hout? Dat snappen wij en graag willen wij onze enthousiasme delen met jou. Daarom bieden wij een drukproef van jouw ontwerp geheel kosteloos en vrijblijvend aan. Bestel je gratis proefkaartje met kortingscode GPK01.

Begin hier met ontwerpen.


 


 


Wij helpen je graag!  |  Bel of mail ons

Wil je de tekst anders uitgelijnd hebben? Of een andere illustratie? Je kunt alle kaartjes naar eigen inzicht en wens aanpassen. In onze beeldbank vind je heel veel illustraties. Wil je dat wij met je meekijken met jouw ontwerp? Of heb je nog vragen over de echt houten kaartjes? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Begin hier alvast met je eigen ontwerp.