Wij beschermen jouw privacy

PRIVACYVERKLARING MOOI OOK

 

Mei 2018

 

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: AVG).

Over ons

Deze website wordt beheerd door MOOI OOK. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

 

Je kunt ons bereiken via:
MOOI OOK

KvK: 58865586

E-mail: geert@mooiook.nl

 

De verwerkingen

Op het moment dat jij een bestelling bij ons plaatst of een account registreert op onze website en je daarbij eventueel aanmeldt voor onze nieuwsbrief, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

·       Naam

·       Geslacht

·       Straat en huisnummer

·       Postcode en woonplaats

·       Land

·       E-mailadres

·       Eventueel (mobiel) telefoonnummer

·       Uitgerekende datum geboorte

·       Trouwdatum

·       Opgeslagen gemaakte designs

 

Jouw naam, geslacht, straat, huisnummer, postcode, woonplaats en land vragen wij, zodat wij jou op de juiste manier kunnen aanspreken en zodat wij bestellingen kunnen verzenden en afleveren.

 

Jouw e-mailadres en eventueel jouw (mobiele) telefoonnummer gebruiken wij om met jou contact te kunnen opnemen met betrekking tot jouw bestelling.

 

Jouw opgeslagen gemaakte designs verwerken wij zodat jij kan voortborduren op eerder gemaakte designs.

 

De bovengenoemde gegevens zijn noodzakelijk voor de (beoogde) uitvoering van de koopovereenkomst die tot stand komt als jij iets via onze website bestelt.

 

Bovendien gebruiken wij jouw e-mailadres om aan jou de nieuwsbrief te sturen, wanneer jij je daarvoor hebt ingeschreven. Dit doen wij alleen wanneer wij hiervoor jouw toestemming hebben gekregen.

 

In onze invulvelden kun jij je trouwdatum en uitgerekende datum invullen. Deze gegevens verwerken wij alleen wanneer jij deze zelf invult. Op moment dat jij deze gegevens aan ons doorgeeft, verwerken wij deze met jouw toestemming. Hiermee kunnen we inschattingen maken met betrekking tot te verwachten bestellingen.

 

Om het verloop van accounts te kunnen analyseren, houden wij ook bij op welke dag jij jouw account hebt aangemaakt en op welke dag voor het laatst activiteit heeft plaatsgevonden op jouw account.

 

Bewaartermijnen

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. De onderstaande termijnen gelden, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Ten eerste kun jij zelf jouw account verwijderen. Op dat moment wordt je account op inactief gezet en worden de bestanden die horen bij bestelde producten, zoals geüploade afbeeldingen, verwijderd.

 

De overige persoonsgegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de koopovereenkomst met jou worden altijd tenminste voor een periode van 7 jaar na jouw activiteit binnen je account bewaard, om aan onze wettelijke plicht te voldoen. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om gedurende langere tijd jouw gegevens te gebruiken om opnieuw een geboortekaartje te maken en bestellen.

 

Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens direct uit het systeem worden verwijderd.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Er zijn passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. De beveiligingsmaatregelen die ik gebruik zijn onder andere: logische toegangscontrole met wachtwoorden, het versleuteld bewaren van wachtwoorden, beveiliging van netwerkverbindingen via SSL en beperking van toegang tot de medewerkers van MOOI OOK.
 

Met wie delen wij jouw gegevens?

Jouw persoonsgegevens kunnen verstrekt worden aan derden die ten behoeve van ons een deel van de verwerking op zich zullen nemen.

 

Zo maken wij gebruik van een externe server voor de opslag van gegevens. Daarnaast gebruiken wij een programma dat de mailinglijst voor onze nieuwsbrief bevat en voor ons nieuwsbrieven verstuurt. Tenslotte worden er via deze website cookies geplaatst van derde partijen.

 

Cookies

Via onze website plaatsen wij cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer jij de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].
 

SessieID cookie

Om onze login en winkelwagen te kunnen laten functioneren, plaatsen wij een SessieID cookie. De bewaartermijn van deze functionele cookie is 24 minuten na jouw laatste activiteit.

 

Google

Via deze website worden verschillende cookies van Google geplaatst. Dit zijn cookies van Google Analytics en Google Adwords. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/].

 

Analytische cookies

Omdat wij graag willen weten hoe onze bezoekers deze website gebruiken, zodat wij het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics, Google Optimize en TagManager. Via deze website worden er daarom analytische cookies geplaatst. De Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

 

Adwords

Wij plaatsen de cookie van Google Adwords. Deze cookie zorgt ervoor dat onze advertenties jou gemakkelijker kunnen bereiken en dat voor jou relevantere advertenties worden getoond. Deze Google Adwords cookie wordt maximaal 8 jaar bewaard. 

 

Facebook

Daarnaast worden via mijn website cookies van Facebook geplaatst. Aan de hand van deze cookie wordt gekeken wat jij doet op mijn website. Deze gegevens worden gebruikt zodat we jou met onze advertenties beter kunnen bereiken, zodat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze Facebook cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]

 

Visual Website Optimizer

Wij plaatsen de functionele cookie van Visual Website Optimizer. Deze cookie zorgt ervoor dat wij prestaties van verschillende varianten van onze website kunnen vergelijken. Meer informatie over Visual Website Optimizer vind je hier: [https://www.vwo.com]. Deze Visual Website Optimizer cookie wordt maximaal 10 jaar bewaard.

 

Uitschakelen of verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

 

Doorgifte aan de Verenigde Staten

Een deel van de partijen met wie wij jouw gegevens delen, is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

 

Rechten

Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

 

Als wij bepaalde gegevens van jou verwerken op grond van jouw toestemming, dan heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

 

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

 

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via geert@mooiook.nl.

 

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

Links

Op onze website zul je links of social media buttons naar externe websites aantreffen. Door op een link of button te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.