Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Kaartjes formaat
Kleuren
Enveloppen formaat
Materiaal kaartje

Kraft karton look (op karton gedrukt)

Vorige 1 2 3


Je geboortekaartje in kraft karton (look) zelf maken

De karton look is ook in 2021 heel populair geweest en we vermoeden dat dit nog even aanhoudt.

Vintage geboortekaartjes was al de trend van 2017. En in 2022 verwachten we dat het gebruik van pure en natuurlijke materialen zoals kraft karton ook weer veel gezien zal worden. Omdat karton bedrukken niet de goedkoopste geboortekaartjes oplevert, bieden we op mooiook.nl kraft karton look kaartjes aan. Een afbeelding van kraft karton wordt meegedrukt op je kaartje, zodat het lijkt alsof je kaartje van echt karton is. Dit geeft een heel stoer effect waarmee je kaarten zelf kunt maken met een heel eigen karakter en waardoor ze goed passen bij de hedendaagse trend van materialen met een duurzame en natuurlijke uitstraling. Tip: Je kunt bij ons zelf de babykaartjes maken met de elementen uit de online beeldbank! Kies bij kraft karton look voor 350 grams klassiek papier. Dit geeft de mooiste uitstraling bij dit type kaart.

 

Zelf je geboortekaartje met een kraft karton look ontwerpen

Met de gebruikersvriendelijke designtool van MOOI OOK kun je zelf ieder ontwerp aanpassen of zelfs een nieuw ontwerp maken. Je voert in een handomdraai aanpassingen door aan het ontwerp, teksten, kleuren, posities en nog veel meer. Alle elementen die we op onze kaartjes gebruiken, zijn ook beschikbaar in de designtool. Je kunt dus een 100% origineel en uniek geboortekaartje met kraft uitstraling patronen ontwerpen.

 

Perfecte kwaliteit kraft karton look collectie geboortekaartjes

Je geboortekaartje met kraft karton look komt het beste op zijn recht met mooi papier en perfect drukwerk (alle andere geboortekaartjes natuurlijk ook). MOOI OOK heeft al duizenden oplages gedrukt, we worden door 100% van de recensies op Kiyoh aanbevolen. Je mag kiezen uit zes soorten papier (waarvan vijf zonder toeslag) en kunt twee gratis proefkaartjes bestellen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code