Verberg filters
Kaartjes formaat
Kleuren
Enveloppen formaat
Soort trouwkaart
Trouwkaart stijlen
Trouwhuisstijl collecties
Materiaal kaartje

Trouwkaarten écht hout

Vorige 1 2


Unieke trouwkaarten op echt hout!

Ga voor een unieke trouwkaart voor grote dag, gedrukt op echt berkenhout! Het hout waar wij mee drukken, is gemaakt van slechts 1mm dik berkentriplex. Het wordt ook wel vliegtuigtriplex genoemd, omdat het gebruikt wordt in de vliegtuigbouw vanwege de kenmerkende eigenschappen: licht van gewicht, buigzaam en zeer sterk.

MOOI OOK houten trouwkaarten
Hout is een "werkend" natuurlijk materiaal waar oneffenheden in kunnen voorkomen zoals strepen of noesten. Ook kan het hout iets kromtrekken. Houd er rekening mee dat je proefkaartje een andere tint kan hebben dan je oplage. Ieder kaartje is dan wel weer écht uniek, geen één kaartje is hetzelfde.

Let op: De bedrukking met inkt op houten kaartjes is niet dekkend waardoor je een prachtige vintage look krijgt maar niet de heldere kleuren van je beeldscherm. Vraag daarom altijd een proefdruk aan.

Omdat het hout zo licht is kan het met 1 postzegel worden verstuurd tot en met een afmeting van 10 x 20 cm (Weeg het wel even na, hout is een natuurproduct en soms kan een kaartje nét iets zwaarder zijn).

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code