Verberg filters
Kaartjes formaat
Kleuren
Enveloppen formaat
Soort trouwkaart
Trouwkaart stijlen
Trouwhuisstijl collecties
Materiaal kaartje

Trouwkaarten écht hout

Vorige 1 2


Unieke trouwkaarten op echt hout!

Ga voor een unieke trouwkaart voor grote dag, gedrukt op echt berkenhout! Het hout waar wij mee drukken, is gemaakt van slechts 1mm dik berkentriplex. Het wordt ook wel vliegtuigtriplex genoemd, omdat het gebruikt wordt in de vliegtuigbouw vanwege de kenmerkende eigenschappen: licht van gewicht, buigzaam en zeer sterk.

MOOI OOK houten trouwkaarten
Hout is een "werkend" natuurlijk materiaal waar oneffenheden in kunnen voorkomen zoals strepen of noesten. Ook kan het hout iets kromtrekken. Houd er rekening mee dat je proefkaartje een andere tint kan hebben dan je oplage. Ieder kaartje is dan wel weer écht uniek, geen één kaartje is hetzelfde.

Let op: De bedrukking met inkt op houten kaartjes is niet dekkend waardoor je een prachtige vintage look krijgt maar niet de heldere kleuren van je beeldscherm. Vraag daarom altijd een proefdruk aan.

Omdat het hout zo licht is kan het met 1 postzegel worden verstuurd tot en met een afmeting van 10 x 20 cm (Weeg het wel even na, hout is een natuurproduct en soms kan een kaartje nét iets zwaarder zijn).

Kan ik een proefkaart bestellen?
Wil je weten hoe de kleuren van jullie trouwkaart ontwerp er op het hout uitzien? Bestel dan een proefkaart. De eerste proefkaart krijg je van ons, gebruik hiervoor de code GPK01. Twijfel je nog om misschien voor een ander materiaal kaart te gaan en lukt het niet een keuze te maken uit onze materialen? Bestel dan eerst een papierwaaier. Je krijgt van elk papiersoort een kleine sample met een aantal kleuren. Zo kunnen jullie zien hoe de kleuren erop uitkomen, hoe dik het materiaal is en hoe het voelt.

Kan ik mijn kaart ook in een ander formaat krijgen?
Willen jullie de kaart toch liever in een ander formaat? Een vierkante kaart in plaats van een staande kaart, of andersom? Neem dan contact met ons op. Wij zetten de kaart voor je om in het formaat dat jullie wensen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code