Meer dan 40 (!) soorten eco (handgeschept) papier - Bestel je eerste proefkaartje gratis!
Sluitsticker vosje eekhoorntje Doortje
Sluitsticker vosje eekhoorntje Doortje

Sluitsticker vosje eekhoorntje Doortje

  • Het ontwerp kun je aanpassen in de editor
  • € 8,95 euro per vel (35 stickers)
  • 40 mm doorsnede

Maak de geboortekaartjes helemaal af met een bijpassende sluitsticker. Deze sluitsticker heeft hetzelfde ontwerp als geboortekaartje Doortje. Een lief, getekend eekhoorntje en vosje op een oudroze achtergrond op geboortekaartje & sluitsticker voor een meisje.

 

Let op! Houd er rekening mee dat de sluitzegels op een ander papiersoort worden gedrukt dan de geboortekaartjes. (Vooral donkere) kleuren wijken hierdoor af.

 

Je kunt je eigen sluitsticker ontwerpen dat past bij jouw unieke geboortekaartje via deze ontwerptool. Teksten kleiner dan 8 punten raden wij af. Vragen? Bel of mail ons, we helpen je graag!

 

De donkere rand is de veiligheidsmarge, zet hier geen tekst tegen aan. Uiteraard wordt deze grijze rand niet meegedrukt. Hou er ook rekening mee dat de kleur van de stickers altijd iets kan verschillen met je kaartje. Dit komt doordat de papiersoorten verschillend zijn van je kaartje en van de sticker.

Bij MOOI OOK draait alles om passie, aandacht en vooral veel plezier!

Iris is grafisch ontwerper en ontwerpt de mooiste geboortekaartjes, trouwkaarten en rouwkaarten. Daarnaast verzorgt Iris de online marketing en houdt ze zich bezig met social media. Heb je vragen? Dan kijkt Iris graag even met je mee.

Geert print jouw kaartjes, werkt ze netjes af, pakt ze zorgvuldig in en zorgt ervoor dat het pakket via PostNL bij jou komt. Als de printers bezig zijn is hij vaak op zoek naar nog meer unieke papiersoorten.

Tip! De donkere rand is de veiligheidsmarge, zet hier geen tekst tegen aan. Uiteraard wordt deze grijze rand niet meegedrukt.

Hou er rekening mee dat de kleur van de stickers altijd iets kan verschillen met je kaartje. Dit komt doordat de papiersoorten verschillend zijn van je kaartje en van de sticker.