Sluitsticker hertje Esben

formaat stickers 40 mm

8,95 per vel = 35 stuks

Maak de geboortekaartjes helemaal af met een bijpassende sluitsticker. Deze sluitsticker heeft hetzelfde ontwerp als geboortekaartje Hilke. Een lief, getekende giraf op een zachtblauwe achtergrond op geboortekaartje & sluitsticker voor een jongetje.

 

Let op! Houd er rekening mee dat de sluitzegels op een ander papiersoort worden gedrukt dan de geboortekaartjes. (Vooral donkere) kleuren wijken hierdoor af.

 

Je kunt je eigen sluitsticker ontwerpen dat past bij jouw unieke geboortekaartje via deze ontwerptool. Teksten kleiner dan 8 punten raden wij af. Vragen? Bel of mail ons, we helpen je graag!

 

De donkere rand is de veiligheidsmarge, zet hier geen tekst tegen aan. Uiteraard wordt deze grijze rand niet meegedrukt. Hou er ook rekening mee dat de kleur van de stickers altijd iets kan verschillen met je kaartje. Dit komt doordat de papiersoorten verschillend zijn van je kaartje en van de sticker.

of zet op je verlanglijstje

Voor 12.00u besteld, dezelfde dag verwerkt. Levertijd is 1-2 werkdagen in NL en BE m.u.v. geboorteborden, groeipapier, karton en hout (2-5 werkdagen). (brievenbuspost naar België duurt 2-5 dagen)

Verwachte leverdatum: 09-12-2021
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code