Trouwkaarten-bloemetjes-patroon-10-x-15-cm-kalk
Trouwkaart-bloemetjes-patroon-10-x-15-cm-kalk
VARIANTEN OP DIT DESIGN

Trouwkaart kalklabel lente bloemen

10 x 15 cm | vellum kalk papier

Trouwkaart kalklabel lente bloemen

 

Exclusieve trouwkaart voor de daggasten met als eerste label met de trouwaankondiging en datum op kalkpapier. Het tweede label heeft op de voorkant een foto die je door het eerste kalkpapier label heen ziet. Op de achterkant van het tweede label staat de informatie voor de trouwdag op een kraftlook achtergrond.

 

Dit kaartje bestaat uit 2 kaartjes welke zijn vastgemaakt met een paperclip. Het voorste kaartje is van een semi transparant (vellum) papier. Het achterste kaartje is van papier. Je kiest in je winkelmandje zelf of dit papier of karton wordt. 

 

Wil je een andere achtergrond, kleur of lettertype? Dit kaartje kun je zelf naar wens aanpassen.

Bestel een gratis proefkaartje zodat je kunt zien hoe het echt eruit komt te zien. Kom je er niet uit of mis je elementen in de beeldbank? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

of zet op je verlanglijstje
  • 10 x 15 cm | vellum kalk papier

Levertijden: De levertijd is 1-2 werkdagen in NL en BE bij pakketpost m.u.v. geboorteborden, groeipapier, karton en hout (2-5 werkdagen). Brievenbuspost (proefkaartjes) naar België duurt 2-5 dagen.

Groeipapier: Bestel je kaartjes op groeipapier? Lees hier alle info: https://mooiook.nl/home/bloeimij

Gratis proefkaartje?

code: GPK01Je kunt 1 gratis proefkaartje ontvangen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code