Verberg filters
Stijl
Kaartjes formaat
Kleuren
Enveloppen formaat
Soort trouwkaart
Trouwkaart stijlen
Trouwhuisstijl collecties
Materiaal kaartje

Alle trouwkaarten

Vorige 1 2 ... 5

Trouwkaarten collectie 2021 met liefde en zorg gemaakt!

Een bruiloft voorbereieden kost veel tijd. MOOI OOK helpt je zo goed mogelijk bij het ontwerpen van jullie trouwkaarten. We hebben een nieuwe collectie met chique en stijlvolle trouwkaarten, save the date kaarten, bedankkaartjes en menukaarten voor het bruiloft diner. Daarnaast hebben we veel extra's om jullie trouwuitnodigingen helemaal compleet te maken. Bestel mooie witte enveloppen of moderne kraft enveloppen om de trouwkaarten te verzenden. Versier of sluit de envelop met ronde stickers in het ontwerp van jullie trouwkaart, met jullie voorletters of een leuke 'Yes I do!' quote.

Kies uit verschillende papiersoorten
De keuze van het papier geeft jullie trouwkaarten de juiste uitstraling. Je kunt bij MOOI OOK kiezen uit meer dan 20 verschillende soorten papier. De mooiste papiersoorten voor de trouwkaarten zijn linnen, klassiek papier (in combinatie met een kalklabel), een van onze groeipapier soorten of écht hout! Om alle papiersoorten te bekijken kun je een papierwaaier bestellen. Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan eerst een gratis proefkaart om te kijken hoe jullie ontwerp uitkomt op het papier en in het gekozen formaat.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code