Zijdeglans (Extra dik)

Een zeer stevig dik papiersoort voor enkele, ongevouwen kaarten. Het papier heeft een eigeel zijdeglans aan beide kanten.

Let op: dit papiersoort is alleen geschikt voor de enkele kaarten. De vouwlijn krijgt dan kleine scheurtjes omdat het papier te dik is.

Kleur: eiglans - kleuren ogen anders dan op spierwit
Dikte: 350 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Linnen

 

Een mooi papiersoort met een mooie witte linnenpersing. Er zit een structuur in die de kaart een sjieke uitstraling geeft. Erg mooi in combinatie met klassieke ontwerpen (dubbele kaarten), lettepress stijl kaarten op A6 formaat en voor trouwkaarten.

Kleur: spierwit
Dikte: 300 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Metallic

 

Een prachtige papiersoort met een subtiele parelmoer glinstering. Heel mooi bij kaarten waar veel wit wordt gebruikt en die rustig van design zijn. Let op: waar de kaart bedrukt is zie je geen parelmoer glinstering meer. Ook erg mooi als je "goud" of "zilver" wilt gebruiken.

Kleur: subtiel parelmoer glinstering
Dikte: 300 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Klassiek (kraft papier collectie)

 

Deze prachtige matte klassiek papiersoort is gebroken wit en "gevlokt". Dit papiersoort wordt ook wel Oud Hollands genoemd, alleen heeft dit papiersoort geen scheprandjes. Dit papiersoort is prachtig in combinatie met de letterpress stijl geboortekaartjes op A6 formaat of trouwkaarten voor een luxe uitstraling. Ook is dit papier ideaal bij de kraft collectie. Het papier lijkt net echt kraft op Klassiek papier.


Kleur: creme - kleuren krijgen een vintage look
Dikte: 300 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Mat

 

Een mooi papiersoort die mat is aan beide zijden en spierwit. Dit papiersoort is minder geschikt voor de 10x20 cm enkele kaarten omdat deze niet heel dik is maar uitstekend voor dubbele kaarten in (donkergrijze) kleuren en pastelkleuren. Ook is dit papiersoort zeer geschikt voor de A6 (10x15 cm) kaartjes en de A6 letterpress style geboortekaartjes.


Kleur: spierwit mat
Dikte: 300 grams

Toeslag: geen