Mat wit

 

Mat wit is een ongestreken papiervariant met een matte uitstraling. Dit papier is helder wit en is uncoated. Hierdoor is het goed te beschrijven en te bestempelen. Het papier heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Dit papiersoort is zeer geschikt voor dubbele kaarten.

Kleur: wit
Dikte: 350 grams

Toeslag: 25 cent per kaart

 

 

 

 

 


 


Klassiek

 

Klassiek is 300 grams papier en is ook een ongestreken papiersoort met een klein beetje structuur / reliëf. De kleur is licht gebroken wit. Ondanks de structuur kan het prima digitaal bedrukt worden. Klassiek heeft een oud-Hollandse uitstraling en is bij uitstek geschikt voor kraft karton look en de Museum collectie kaarten.

Kleur: gebroken wit
Dikte: 300 grams

Toeslag: 25 cent per kaart

 

 

 

 

 


 


Klassiek (extra dik)

 

Klassiek extra dik is een 350 grams papiersoort en heeft dezelfde uitstraling en omschrijving als de klassiek 300 grams variant. Klassiek heeft een oud-Hollandse uitstraling en is bij uitstek geschikt voor karton look en hout look kaarten. De 350 grams variant is net wat dikker en steviger en geeft wat grotere kaarten een prachtige stevigheid. Deze 350 grams variant wordt het meest gekozen. Klassiek extra dik kent een toeslag van 20 cent per kaart.Kleur: gebroken wit
Dikte: 350 grams

Toeslag: 35 cent per kaart

 

 

 

 


 


Metallic

 

Metallic is een prachtige 350 grams papiersoort met een subtiele parelmoer glinstering. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Heel mooi bij kaarten waar veel wit wordt gebruikt en die rustig van design zijn. Ook erg mooi als je "goud" of "zilver" wilt gebruiken.

Kleur: parelmoer
Dikte: 300 grams

Toeslag: 25 cent per kaart

 

 

 

 

 


 


Linnen

 

Linnen is een 300 grams papiersoort. Linnen is een prachtige hoogwitte papiersoort met een linnenstructuur. Het geeft een chique uitstraling. Door de hoge witheid komen de kleuren extra tot hun recht. Linnen is zeer geschikt voor dubbele vintage stijl kaarten en onze museum collectie.

Kleur: spierwit
Dikte: 280 grams

Toeslag: 25 cent per kaart

 

 

 

 

 


 


Grijs karton

 

Grijs karton 600 gram is mooi stevig robuust kartonsoort voor unieke kaartjes en labels. De kleuren komen prachtig uit, vooral bruin kraft look. Gebruik je wit in je ontwerp? Dit blijft onbedrukt. Hou hier rekening mee in je ontwerp. Ontwerp daarom geen namen of teksten in het wit, dit wordt dus niet gedrukt (maar behoud / krijgt dus de kleur van het karton). Kaarten van grijs karton kan je gewoon met 1 postzegel (tot 20 gram) versturen (tot en met het formaat 10 x 20 cm.)

Kleur: grijs
Dikte: 600 grams

Toeslag: 1 euro

 

 

 

 

 


 


Wit karton 540 gram

 

Een robuust 540 grams papiersoort dat dan ook écht karton mag heten. Het is daarmee onbuigzaam en alleen geschikt voor enkele kaarten . Wit karton is een natuurlijk materiaal waar oneffenheden in kunnen voorkomen. Ook kan het zijn dat je proefkaartje een andere tint wit heeft dan je oplage.  De levertijd is 2-4 werkdagen.

Kleur: wit
Dikte: 540 grams

Toeslag: 1 euro

 

 

 

 


 


Kalkpapier

 

Kalkpapier is 230 grams doorzichtig papiersoort. De kleur is melkwit en semi transparant. Dit papiersoort is alleen te bestellen in combinatie met Mat of Klassiek papier in de vorm van labels. Kalkpapier is alleen enkelzijdig te bedrukken. 

Kleur: melkwit transparant
Dikte: 230 grams

Toeslag: 

 

 

 

 

 

 

 


 


Écht Berkenhout 0,8 mm

 

Écht berkentriplex hout van 0,8 mm dik. Voor unieke kaartjes kies je voor écht hout. Ondanks de dikte is dit hout sterk en niet buigzaam is, is het vederlicht en kan het prima met 1 postzegel worden verstuurd (tot en met een afmeting van 10 x 20 cm). Berkenhout is een natuurlijk materiaal waar oneffenheden in kunnen voorkomen. Ook kan het zijn dat je proefkaartje een andere tint heeft dan je oplage. Let op: De bedrukking met inkt op houten kaartjes is niet dekkend waardoor je een prachtige vintage look krijgt maar niet de heldere kleuren van je beeldscherm. Vraag daarom altijd een proefdruk aan.
 

Gebruik je wit in je ontwerp? Dit blijft onbedrukt. Hou hier rekening mee in je ontwerp. Ontwerp daarom geen namen of teksten in het wit, dit wordt dus niet gedrukt (maar behoud / krijgt dus de kleur van het hout). 

Kleur: hout
Dikte: 0,8 mm

Toeslag: 1,50 euro