Mat wit

 

Mat wit is een ongestreken papiervariant met een matte uitstraling. Dit papier is helder wit en is uncoated. Hierdoor is het goed te beschrijven en te bestempelen. Het papier heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. De 350 grams variant wordt het meest gekozen en voelt goed stevig aan. Dit papiersoort is zeer geschikt voor dubbele kaarten.

Kleur: wit
Dikte: 350 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Klassiek

 

Klassiek is 300 grams papier en is ook een ongestreken papiersoort met een klein beetje structuur / reliëf. De kleur is licht gebroken wit. Ondanks de structuur kan het prima digitaal bedrukt worden. Klassiek heeft een oud-Hollandse uitstraling en is bij uitstek geschikt voor kraft karton look en de Museum collectie kaarten.

Kleur: gebroken wit
Dikte: 300 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Klassiek (extra dik)

 

Klassiek extra dik is een 350 grams papiersoort en heeft dezelfde uitstraling en omschrijving als de klassiek 300 grams variant. Klassiek heeft een oud-Hollandse uitstraling en is bij uitstek geschikt voor karton look en hout look kaarten. De 350 grams variant is net wat dikker en steviger en geeft wat grotere kaarten een prachtige stevigheid.  Klassiek extra dik kent een toeslag van 20 cent per kaart.Kleur: gebroken wit
Dikte: 350 grams

Toeslag: 20 cent per kaart

 

 


 


Linnen

 

Linnen is een 300 grams papiersoort. Linnen is een prachtige hoogwitte papiersoort met een linnenstructuur. Het geeft een chique uitstraling. Door de hoge witheid komen de kleuren extra tot hun recht. Linnen is zeer geschikt voor dubbele vintage stijl kaarten en onze museum collectie.

Kleur: wit
Dikte: 300 grams

Toeslag: geen

 

 


 


Metallic

 

Metallic is een prachtige 350 grams papiersoort met een subtiele parelmoer glinstering. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Heel mooi bij kaarten waar veel wit wordt gebruikt en die rustig van design zijn. Ook erg mooi als je "goud" of "zilver" wilt gebruiken.

Kleur: parelmoer
Dikte: 350 grams

Toeslag: geen