Verberg filters
Materiaal kaartje
Formaat kaartje

Maak je eigen ontwerp online

Wil je zelf je eigen ontwerp kaartje maken? Maak een keuze maken uit lege kaarten en klik op 'Zelf ontwerpen'. Handig: Bereken alvast de prijs van je oplage. Ga naar het gekozen formaat en klik rechts op de pagina op 'Bereken alvast jouw prijs'.

Lees meer

MOOI OOK - Geboortekaartjes zelf ontwerpen!

 

Zelf ontwerpen, aanpassen en opmaken met de unieke design editor en eigen ontwerp laten drukken
Je kunt elk kaartje origineel en geheel eigen maken door te kiezen voor een andere kleur achtergrond, lettertype en je eigen tekst te plaatsen. Je kan zelfs je eigen foto en afbeelding uploaden. Ben je klaar met je eigen ontwerp dan kun je een gratis proefkaart of gratis proefdruk bestellen. Extra aanpassingen in het ontwerp zijn mogelijk, je kunt alles naar wens zelf aanpassen, zelf ontwerpen, zelf opmaken, elementen, vormen, designs en eigen teksten toevoegen of weghalen. Pas bijvoorbeeld de achtergrond kleur aan naar de pastel kleuren van de kinderkamer of plaats hetzelfde geometrisch harlequin patroontje op het geboortekaartje als het behang op de muur. Ook leuk. De originele langwerpige kaarten, helemaal hip nu!

Probeer het nu en bestel een gratis proefkaart
Bestel je een kaartje met kraft karton achtergrond? Laat deze dan drukken op oud hollands papier, oftewel klassiek papier voor een echt karton look. Net zo speciaal als kartonnen baby kaartjes, maar dan op dik stevig papier gedrukt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code