MOOI OOK biedt drukwerk aan voor grafische collega’s, ontwerp & reclame bureaus,
commerciële instellingen, consumenten, zakelijke klanten en gemeentes. Op deze pagina lees je alles over ons drukproces, onze papiersoorten, formaten en afwerking.

Ambachtelijk drukwerk van hoge kwaliteit voor jouw bedrijf? We verwelkomen je
graag bij MOOI OOK! Neem contact met ons op om een sample pakketje te ontvangen
of voor meer informatie over prijzen en staffelkortingen die wij aanbieden.


Streeploze volvlakken drukwerk
Kwalitatief hoog drukwerk
Meer dan 20 papiersoorten

Na veel onderzoeken en uitproberen, is MOOI OOK in 2018 begonnen met het zelf drukken en afwerken van alle kaartjes en posters.
We zochten naar de meest exclusieve en duurzame papiersoorten, waardoor er nu keuze is uit meer dan 20 papiersoorten (ook karton en hout).
En ook met het drukken proberen wij zo duurzaam mogelijk te werken. We gebruiken namelijk een hervulbaar inktsysteem, waarmee we op jaarbasis
meer dan 700(!!!) cartridges aan vervuiling besparen. Toch zijn onze inkten zelfs in volvlak streeploos en hebben de perfecte dekking op al onze bijzondere papiersoorten.Keuze uit meer dan 20 soorten papier om alle soorten kaarten, flyers of poster op te laten drukken. Kies voor exclusief papier zoals klassiek papier met een Oud-Hollandse structuur, linnen of kalkpapier. Of kies voor een van onze karton varianten van 460 (kraft), 500 (vibers), 530 (GMund) en 700 grams of voor écht hout. Maar ook duurzame papiersoorten zoals het populaire bloeipapier hebben wij op voorraad in vier soorten (handgeschept). Verder hebben we nog ecologisch naturel kraft (geproduceerd van landbouwafval), ecologisch creme papier (van olifantsgras, geproduceerd in Nederland) en ecologisch wit papier (van suikerriet, hennep en linnen mix).

We drukken in verschillende formaten:

Visitekaartjes
Cadeaukaarten
Uitnodigingen
Bedankkaarten
Wenskaarten
Geboortekaarten
Trouwkaarten
Flyers
Posters

Ook voor de afwerking zijn verschillende mogelijkheden, die elk met de hand worden uitgevoerd. Met dit handwerk kunnen we de beste kwaliteit garanderen, zodat elke kaart of poster perfect wordt afgeleverd bij de klant.

Afwerkmogelijkheden zijn:

Rondhoeken
Schuinhoeken
Boorgaten
Rillen (vouwlijn)