TREND! Trouwkaarten en geboortekaartjes zeefdruk op ècht robuust karton

Sinds een aantal jaar zie je ze steeds meer voorbijkomen. Geboortekaarten en trouwkaartjes die met de techniek zeefdruk bedrukt zijn op stevig, dik karton. Wij kunnen dit voor je doen via onze andere website KaartjeopKarton.nl. Het mooie van het ambachtelijke zeefdruk zijn de heldere kleuren, die prachtig tot hun recht komen op het robuuste karton dat we gebruiken.

 

 

Collectie
Op KaartjeopKarton.nl hebben we een ruime collectie ontwerpen staan waar je uit kan kiezen. Verder hebben we vele voorbeelden zichtbaar van geboortekaartjes en trouwkaarten die we voor onze klanten hebben gemaakt. De kaarten worden gedrukt middels de ambachtelijke techniek zeefdruk. Een mooie druktechniek, waarmee zeer heldere kleuren gedrukt kunnen worden (waaronder fluor/neon kleuren). Zeefdruk heeft wel enkele beperkingen. Zo kan er bijvoorbeeld niet in full colour worden gedrukt en kunnen hele fijne, dunne lettertypes uitgespaard uit vlakken dichtlopen.

 

 

Werkwijze KaartjeopKarton.nl

- Een mooi ontwerp gezien op deze site of KaartjeopKarton.nl of heb je een eigen ontwerp? Bereken dan hier de verwachte kosten van een oplage.

 

- Vind je dit redelijk? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Wij doen vervolgens een prijsopgave en geven aanvullende informatie over het vervolg om te komen tot een mooie kaart; van uitwerking tot en met aflevering.

 

- Als je akkoord gaat met de offerte, dan gaan we aan de slag met je ontwerp. We streven er naar het ontwerp na ongeveer drie werkdagen gemaild te hebben. Hierna zijn uiteraard aanpassingen mogelijk (maximaal drie correctieronden).

 

- Geboortekaartje en kindje geboren? Bel, mail of sms zo spoedig mogelijk alle definitieve gegevens door. Vervolgens mailen we de definitieve versie naar je toe ter accordering.

 

- Zodra je geboortekaartjes of trouwkaarten klaar zijn, dan versturen we deze zorgvuldig verpakt en aangetekend via PostNL. Zeefdruk is handwerk en heeft tijd nodig voor een goed resultaat. Hou rekening met een levertijd (na doorzending naar de drukker) van drie tot vijf werkdagen.

 

- We vragen geen aanbetaling. Een factuur (per ommegaande te voldoen) versturen we via email zodra de oplage verzonden is. In deze email staat ook de verdere informatie over de aflevering (track&trace) van de oplage.

 

 

Eigen ontwerp
Wil je een eigen ontwerp afdrukken op ècht karton? Dat kan, mail ons je ontwerp in illustrator met alle teksten in contouren en de afbeeldingen in vector met 3 mm bleed en snijtekens. Hier is nog wat meer te vinden over het aanleveren van een eigen ontwerp. Ben je niet bekend met Illustrator en raak je nu van slag door de jargon termen?? Geen paniek! Mail ons je ontwerp en/of wensen. We gaan graag voor je aan de slag!

 

 

Formaten
Let op: we hebben een aantal standaard formaten online geplaatst op Kaartje op Karton ter inspiratie, maar alle formaten tot 35 x 25 cm. zijn mogelijk! Standaard hanteren wij 10x15 cm, 10x20 cm en 13x13 cm. Voor trouwkaarten hebben wij ook de grotere formaten A5 (21x15 cm) en een halve A5 in de lengte (21x7,5 cm)

 

 

Proefkaartje bestellen
Ben je net zo enthousiast als wij en wil je een proefkaartje bestellen? Via KaartjeopKarton.nl kan je sample kaartjes bestellen. Een proefdruk van je eigen ontwerp is bij zeefdruk op karton helaas niet mogelijk. Dit is vanwege de vele voorbereidende handmatige werkzaamheden bij zeefdruk.

 

Kaartje op Karton geboortekaartjes