Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Kaartjes formaat
Kleuren

Letterpress Stijl

Letterpress Stijl

Geboortekaartje in letterpress look zelf maken

De letterpress uitstraling is nog steeds helemaal happening. Ook op je geboortekaartje past de letterpers stijl heel goed en geeft een strakke en vintage uitstraling. Zowel voor een meisje als een jongetjes kaartje geschikt.

Vintage geboortekaartjes is de trend van de laatste jaren. Ook in 2018 verwachten we dat deze trend zal doorzetten. Een ouderwetse en ambachtelijke manier van geboortekaartjes drukken is met letterpress. Hierbij wordt de inkt als het ware in het zachte papier geduwd, waardoor een reliëf effect bereikt wordt. Omdat kaartjes laten bedrukken met letterpress behoorlijk duur is, bieden we op mooiook.nl kaartjes aan in de stijl van letterpers. Vanwege de beperking die letterpress heeft qua ontwerp is een strakke stijl van ontwerpen ontstaan. Deze stijl van ontwerp komt ook heel mooi uit op onze kwaliteit papier. Dit geeft een heel stoer effect waarmee je kaarten zelf kunt maken met een heel eigen karakter en waardoor ze goed passen bij de hedendaagse trend van materialen met een duurzame en natuurlijke uitstraling. Tip: Je kunt bij ons zelf de babykaartjes maken met de elementen uit de online beeldbank! Kies bij letterpress look best voor 350 grams klassiek papier. Dit geeft de mooiste uitstraling bij dit type kaart.

 

Zelf je geboortekaartje met een letterpress stijl ontwerpen

Met de gebruikersvriendelijke designtool van MOOI OOK kun je zelf ieder ontwerp aanpassen of zelfs een nieuw ontwerp maken. Je voert in een handomdraai aanpassingen door aan het ontwerp, teksten, kleuren, posities en nog veel meer. Alle elementen die we op onze kaartjes gebruiken, zijn ook beschikbaar in de designtool. Je kunt dus een 100% origineel en uniek geboortekaartje met letterpers stijl ontwerpen.

 

Super goede kwaliteit letterpress stijl collectie geboortekaartjes

Je geboortekaartje in letterpers look komt het beste op zijn recht met mooi papier en perfect drukwerk (alle andere geboortekaartjes natuurlijk ook). MOOI OOK heeft al duizenden oplages gedrukt, we worden door 100% van de recensies op Kiyoh aanbevolen. Je mag kiezen uit zes soorten papier (waarvan vijf zonder toeslag) en kunt twee gratis proefkaartjes bestellen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code