Meer dan 40 (!) soorten eco (handgeschept) papier - Bestel je eerste proefkaartje gratis!

JONGENS
GEBOORTEKAARTJES

groeipapier | hout | handgeschept | kalk

GEBOORTEKAARTJES

stoer, lief, uniek

voor JONGENS

Soort kaartje
Materiaal kaartje
 Toon meer
Formaat kaartje
 Toon meer
Stijl
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer

Geboortekaartjes jongens

Filter
Filters
  • Soort kaartje
  • Materiaal kaartje
  • Formaat kaartje
  • Stijl
  • Kleuren

JONGENS GEBOORTEKAARTJES

Welkom bij MOOI OOK, de webshop voor unieke en duurzame geboortekaartjes voor jongens! Ben je op zoek naar een originele kaart die perfect past bij jouw kindje én bij jouw waarden? Ontwerp dan zelf je kaartje ontwrerp met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool.

Duurzaamheid vinden we erg belangrijk. Daarom vind je bij ons de meeste keuze in ecologisch papier, van groeipapier tot handgeschept papier.

Kies uit diverse thema's die passen bij jouw stijl, zoals:

Alles in eigen hand:

  • Ontwerp je kaartje volledig naar wens.
  • Wijzig teksten, kleuren en afbeeldingen.
  • Voeg unieke elementen toe.
  • Bestel proefdrukken om het resultaat te bekijken.

We zijn een klein, ambachtelijk bedrijf dat met veel plezier alle kaarten zelf ontwerpt, print, afwerkt en verpakt.

Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Maak kennis met onze unieke collectie en ontwerp het perfecte geboortekaartje voor jouw zoon!

Alle kaartjes worden gedrukt in onze ambachtelijke drukkerij.

Zelf geboortekaartjes ontwerpen?
In onze online editor kun je van elk geboortekaartje uit de collectie van MOOI OOK, een eigen versie maken. Kies een andere kleur achtergrond, lettertype en plaats je eigen tekst en met zorg en liefde gekozen jongens babynaam. Je kan zelfs je eigen foto en afbeelding uploaden via ‘Mijn afbeeldingen’. Wil je het gekozen kaartje liever in een ander formaat? Neem dan contact met ons op, wij zetten het kaartje dan voor je om in het formaat dat jij wenst. Wil je helemaal een uniek geboortekaartje voor de kleine? Kies dan een leeg template van jouw gewenste formaat en papiersoort en maak in onze online editor een eigen geboortekaartje ontwerp.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?
Bij MOOI OOK houden we niet van standaard en zijn daarom ook altijd op zoek naar unieke materialen voor kaartjes. Zo hebben we meerdere duurzame papiersoorten waaronder groeipapier, stevig karton in verschillende tinten, echt hout (gemaakt van berkenhouttriplex), kalkpapier, klassiek papier met een structuur (ook erg mooi als kraftlook kaartje) en standaard wit papier.

Kan ik mijn kaartje ook in een ander formaat krijgen?
Heb je een kaartje gezien uit de collectie geboortekaartjes van MOOI OOK, maar wil je deze graag in een ander formaat? Of wil je een dubbele kaart in plaats van een enkele kaart, of andersom? Neem dan contact met ons op. Wij zetten het kaartje voor je om in het formaat dat jij wenst.

Kan ik een proefkaartje bestellen?
Wil je weten hoe de kleuren van jouw geboortekaartjes ontwerp er op het gekozen papier uitzien? Bestel dan een proefkaartje. Het eerste proefkaartje krijg je van ons, gebruik hiervoor de code GPK01. Lukt het niet een keuze te maken uit onze materialen? Bestel dan eerst een papierwaaier. Je krijgt van elk papiersoort (ook het hout) en kleine sample met een aantal kleuren. Zo kun je zien hoe de kleuren erop uitkomen, hoe dik het materiaal is en hoe het voelt.