Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Gratis Proefkaartje
- Kan ik een gratis proefkaartje bestellen?

Ja, dat kan. Met de promo code GPK01 kan je een gratis proefkaartje bestellen. Vergeet niet deze te activeren in je winkelmandje.Indien wij het idee hebben dat het geen proefkaartjes zijn voor een oplage maar gewoon leuke kaartjes voor jezelf, behouden wij het recht om de order te annuleren.


- Hoe kan ik zo'n gratis proefkaartje bestellen?

Je kan zelf via de website van MOOI OOK heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen. Je gaat naar jouw kaartje en maakt zelf je kaartje op naar je wensen. Daarna klik je op "controleer & bestel". Is je kaartje helemaal goed? Dan kan je klikken op de knop "Proefkaart bestellen". Je komt dan in het scherm waar je de aantallen kan aanpassen en het papiersoort kan aanvinken. Klik hier op de knop "Ga naar betalen". In het volgende scherm kan je je gegevens invullen én de kortingscode voor de gratis proefkaart (GPK01). Je ziet dan aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend.

- Proefkaartje bestellen lukt niet

- Heb je de juiste code gebruikt? GPK01 (Mogelijk heb je de letters gehusseld?)- Heb je wel de code geactiveerd?- Heb je al een gratis proefkaartje gehad?Het kan ook zijn dat je bent afgehaakt tijdens het bestelproces omdat je iets anders ging doen. Heb je de code al wel ingevoerd en ben je pas later weer opnieuw een kaartje gaan bestellen, dan kan het zijn dat de website denkt dat de code al gebruikt is. Nog steeds niet gelukt? Bel of mail ons, wij helpen je graag!Ben je een terugkerende klant? Mail ons, wij activeren de kortingscode weer voor je.


- Hoeveel proefkaartjes kan ik bestellen?

Je kunt zoveel proefkaarten aanvragen als je nodig hebt. We kunnen alleen de eerste gratis aanbieden, eventuele volgende proefkaarten hebben we extra voordelig geprijsd. De prijs van een proefkaart is € 2,50 (soms iets meer bij exclusieve papiersoorten) + portokosten. Dus voor een klein prijsje kan je makkelijk nog een nieuwe proefkaart aanvragen, indien je nog een proefkaartje thuis wil ontvangen.Ben je een terugkerende klant? Mail ons, we activeren de kortingscode weer voor je!


- Kortingscode proefkaartjes voor terugkerende klanten

Ben je weer zwanger en wil je ook voor jullie aankomend kindje een kaartje bij ons bestellen? Of gaan jullie nu trouwen? Als je weer komt bij ons, en je hebt al een gratis proefkaartje gehad dan is de code GPK01 niet meer geldig. Geen nood! Mail ons even, dan koppelen wij de code opnieuw aan je account zodat je weer gebruik kunt maken van de kortingscode.


- De kleur van mijn 1e proefkaart wijkt af van de 2e proefkaart.

Dat is mogelijk. Dit kan veroorzaakt worden doordat er voor verschillende papiersoort is gekozen. De kleur van het papier heeft invloed op de uitkomst van de kleuren. Daarnaast kunnen kaartjes die in verschillende runs zijn geproduceerd iets van elkaar afwijken.


Meest gestelde vragen

IK WIL MEER WETEN OVER

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Mail ons. Wij helpen je graag!

TELEFOON
Liever even bellen? Mail ons voor een belafspraak.

E-MAIL
team@mooiook.nl