Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Papiersoorten
- Papiersoorten

Wij hebben met zorg verschillende soorten papier geselecteerd voor onze kaartencollectie. Op de pagina papiersoorten vind je meer informatie over de papiersoorten. Twijfel je, bestel dan een kleurenpalet sample kaarten, je krijg dan van elke papiersoort een sample toegestuurd met daarop verschillende kleuren zodat je kunt zien hoe verschillende kleuren op verschillende soorten papier uitkomen.Hou er rekening mee dat de opties Wit karton 700 grams en hout een langere levertijd hebben van 2 tot 4 werkdagen.


- Ik wil een kaart op dik karton

Via mooiook.nl kunnen wij niet drukken op echt karton. Dit kan echter wel via onze andere website kaartjeopkarton.nl. Hierbij werken wij met zeefdruk op karton wat een prachtig effect geeft. Zeefdruk is handwerk dus wel duurder dan gewoon drukwerk. Een goedkoper alternatief is een kaartje met een karton-look. Hiervan staan verschillende varianten op de site onder 'Kraft' .
Kies je toch voor zeefdruk op karton, hou er dan rekening mee dat we deze ontwerpen niet via de website maken maar buiten de website om. Je kunt het ontwerp van je keuze aan ons doorgeven en wij maken dan een bestand voor je. Je kunt daarvan evt een proefdruk bestellen. Dit kost €15,-. We beseffen dat dit erg duur is voor een proefdruk maar de zeefdrukker moet een hele grote machine aanzetten voor 1 proefkaart...en dat is duur! Een andere optie is om ons te vragen om een samplekaartje. Een voorbeeld wat qua kartonsoort en kleur lijkt op het ontwerp van jouw keuze.

Meest gestelde vragen

IK WIL MEER WETEN OVER

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Bel of mail ons. Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

TELEFOON
Sylvia Lourens: 06-20988112
(ma, di en do van 9.00 tot 17.00 uur)
Iris Mager:06-19806980
(ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur)

E-MAIL
team@mooiook.nl